Sofia Singer Songwriter Fest се подготвя за своето седмо издание на 7 и 8 октомври

Международният фестивал за автори-изпълнители, Sofia Singer Songwriter Fest се подготвя за своето седмо издание. Датите са 7 и 8 октомври, 2023 година. Началото е 18 часа. Мястото отново е Club 1857 (ул. Сан Стефано 22, срещу БНТ), където в уютна атмосфера ще се изявят талантливи артисти от България и чужбина. Те ще изпълнят авторски песни в рамките на 15 минути.

Ще участват 12 артисти, в рамките на 2 конкурсни вечери –полуфинал и финал.

Сред тях са:  Aiya M. Rose (Словения), Младен Бобев, Станимира Тенева, Nina Lynn (Нидерландия), Йоана Узунова, Николай Урумов, Самюел Мануелян, Огнян Дръндийски, Красимир Кирчев, Орлин Витанов, Николай Димитров и Емануил Лозанов. Тричленно жури в състав Пламен Сивов (Точка БГ), Васко Громков (БНТ) и специален гост от чужбина ще оценява изпълненията по следните критерии: музика, текст, вокални умения, инструментални умения и сценично присъствие. Ще има и рецитали на призьори от предишни издания на фестивала: Loes (Нидерландия), Rob Clamp и Steve Lowis (Великобритания), както и богата предварителна програма с български бардове, която ще се състои в Art Club Sofia, на 5 и 6 октомври, от 19.30 часа. 

Отбележете във вашия календар и заповядайте на 7 и 8 октомври 2023 година, за да се насладите на качествена, акустична музика и поезия, в приятна атмосфера. Входът е свободен, а хубавото настроение е гарантирано.

Следете информацията на сайта: https://www.sssf.eu/

Share:
Lilly Drumeva