Лили Друмева с два концерта в Бургас през септември

Родната кънтри певица ще се изяви в Бургас на 08.09, в Дома на писателя в Бургас от 18 часа, и на сцена „Охлюва“, в Морската градина, на 10.09 от 19 часа. Тя ще представи нови авторски песни написани по време на пандемията COVID-19, както и класически кънтри хитове от различни епохи. Във втория концерт (10.09), певицата ще сподели сцената с Марияна Добрева, рок вокалистка и основателка на група Силует. Събитието е озаглавено „Момичета с китари“, а входът и за двете събития е свободен.
През май Лили пусна и два нови клипа към песните „Искам да се събудя с теб“ https://www.youtube.com/watch?v=BUP6Luhe9Xc и „I don’t know what to do”  https://www.youtube.com/watch?v=HYt2ilbuxUc които могат да се витият в YouTube канала й.
Заповядайте в Бургас за да чуете на живо песните на Лили Друмева и да се потопите в есенно кънтри настроение!
Лили Друмева е певица, автор на песни, създател и фронт-музикант на най-успешната българска кънтри и блуграс група „Lilly of the West”. Тя е продуцент и издател на единадесет студийни албума, организатор на европейски турнета, концерти и фестивали. „Lilly of the West” имат престижни награди от конкурси в Холандия, Франция и САЩ. От 20 години насам Лили Друмева е пионер и двигател в развитието на кънтри и блуграс музиката на Балканите. Тя е член на борда на Европейската и Световна Кънтри и Блуграс Асоциация, където представя Източна Европа. Лили Друмева е и музикален журналист с повече от 15 години опит в БиБиCи, Ретро Радио, Радио София, Хоризонт, ББT, Радио Бинар. Специализирала е кънтри и блуграс музика в САЩ по програма “Фулбрайт”. Тя е и автор на книга „Настроение с Лили – музика в 50 теми”, която представя жанровете: кънтри, блуграс, блус, суинг, рок енд рол и др. Лили Друмева е и успешен импресарио, работейки с американски и европейски артисти. Организатор е на международния фестивал за изпята поезия Sofia Singer Songwriter Fest.
Share:
Lilly Drumeva