Лили Друмева представя нови песни в галерия Over ART на 27-ми май

Over ART е проект целящ да подаде ръка на младите творци, като ги насърчава да изразяват вътрешния си свят. С реализацията на отделните етапи на инициативата, се цели по-висока осъзнатост, разбиране и интеграция на изкуството, дело на младите автори в съвремието. http://overart1.blogspot.com/

 

Моника Господинова, собственик на модният бранд MGrieL fashion и движеща сила на Over Art, тази година е поканила българската кънтри певица и журналист Лили Друмева да представи новите си песни. Лили ще пее на живо с китара и ще разкаже повече за създаването им. Изпълненията й ще бъдат излъчени по време на самостоятелната изложба на Люба Николова на 27-ми май точно в 19 часа през YouTube канала https://www.youtube.com/user/MGrieLmoda и през платформата на URBO.

 

Лили Друмева е вокалист, автор на песни, създател и фронт-музикант на най-успешната българска кънтри и блуграс група „Lilly of the West“. Тя е продуцент и издател на 11 студийни албума, организатор на европейски турнета, концерти и фестивали. „Lilly of the West“ имат престижни награди от конкурси в Холандия, Франция и САЩ. От 20 години насам Лили Друмева е пионер и двигател в развитието на кънтри и блуграс музиката на Балканите. Тя е член на борда на Европейската и световна кънтри и блуграс асоциация, където представя Източна Европа. Лили Друмева е и музикален журналист с повече от 18 години опит в БиБиCи, Ретро Радио, Радио София, Хоризонт, БиБиTи, Радио Бинар. Специализирала е кънтри и блуграс музика в САЩ по програма „Фулбрайт“. Автор е на книга, „Настроение с Лили – музика в 50 теми“, която представя жанровете: кънтри, блуграс, блус, суинг, рок енд рол и др. Организатор е на фестивал за автори-изпълнители – „Sofia Singer Songwriter Fest“.

Share:
Lilly Drumeva