Lilly of The West

октомври 13, 1997
Lilly of The West

Това е първият албум на „Lilly of the West“, издаден през 1997 година.

Това е първият албум на Lilly of the West, записан през 1996 г. в Студио 5, НДК. от Ивайло Янев. В него участват и специални гости: Румен Трифонов (китара), Мишо Шишков (падал стил и Добро китара, хармоника), Стамен Янев (клавир), Димо Домостанчев (цигулка), Божидар Бодуров (ударни). Посвещението в диска е написано от Костадин Георгиев – Калки. Дебютът на Lilly of the West получи висока оценка от критиците в Европа.


„….’Lilly’ of Lilly of the West is Lilly Drumeva, a strikingly beautiful, red- headed Bulgarian singer and guitarist … Singing in a delicate, almost fragile soprano… Original tunes, written by her and the topnotch Bulgarian musicians, backing her up on this excellent project… Lilly Drumeva has a very bright future in bluegrass music …Recommended…“ Country Music International, UK

  1. Come early morning
  2. Against the sunrise
  3. Night rider’s lament
  4. Loving you more
  5. Muddy waters
  6. Little mountain church
  7. Hot words for love
  8. Church street blues
  9. Memories
  10. I’m satisfied with you
  11. Alcohol sport
  12. I need someone to hold me
  13. Tears roll again
Lilly Drumeva