Датите за осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest са 5 и 6 октомври

Международният фестивал за автори-изпълнители „Sofia Singer Songwriter Fest“ се подготвя за своето осмо издание. Датите са 5 и 6 октомври 2024 година. Началото е 18.30 часа. Мястото е ”Swingin’ hall”, където в уютна атмосфера ще се изявят талантливи артисти от България и чужбина, които ще изпълнят авторски песни.

Ще участват 12 артисти в рамките на 2 конкурсни вечери – полуфинал и финал, а тричленно жури в състав Пламен Сивов (Точка БГ), Васко Громков (БНТ) и специален гост от чужбина ще оценява изпълненията по следните критерии: музика, текст, вокални умения, инструментални умения и сценично присъствие. Ще има и рецитали на призьори от предишни издания на фестивала, както и богата предварителна програма.

Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest е посветено на Simon & Garfunkel, легендарно фолк дуо, което създава силни песни с послания, с брилянтни вокали и китарен акомпанимент. През 2025 г. се навършват 55 г от написването на песента “Bridge over troubled water” която се превръща в химн.  За финал, артистите на фестивала ще я изпълнят заедно, отдавайки почит на двамата велики музиканти. 

Отбележете във вашия календар и заповядайте на 5 и 6 октомври 2024 година, за да се насладите на качествена акустична музика и поезия в приятна атмосфера.

Sofia Singer Songwriter Fest включва и богата предварителна програма, която ще се проведе в Art Club Sofia на 2,3,4 октомври, както и афтърпартита на  4 и 5 октомври в McCarthy’s Irish Pub. 

Следете информацията на сайта: https://www.sssf.eu/

Share:
Lilly Drumeva